root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Маринін, Андрій Іванович
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Храпачов, Олег Вікторович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000- 0001-6692-7472
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.cooked sausages
1
search.filters.subject.pasteurization
1
search.filters.subject.варені ковбаси
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.пастеризація
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000- 0001-6692-7472
×
Ключове слово: search.filters.subject.cooked sausages
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Пастеризація як спосіб подовження терміну зберігання ковбасних виробів вареної групи
(
2021
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Храпачов, Олег Вікторович
Показати більше
Проведено аніліз джерел та математичні розрахунки, що дозволяють визначити критичні фактори, що впливають на збереження ковбас вареної групи.
Показати більше