Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Постійне оновлення харчового законодавства України – запорука безпечності харчових продуктів
    (2023) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович
    Законодавчі зміни у сфері безпечності харчових продуктів обумовлені необхідністю виконання вимог Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та теперішнім воєнним станом у державі. Аналіз змін, які було зроблено у 2022 році показав, що більш ретельно упорядковано норми простежуваності за рахунок введення позначок для харчових продуктів тваринного походження та вимог до маркування. Крім того, прийняття закону щодо матеріалів та предметів, які контактують з харчовими продуктами дозволить знизити ризик небезпеки щодо міграції шкідливих речовин у харчові продукти. Постійне оновлення асортименту харчових продуктів та пакувальних матеріалів і тари для них та методів дослідження їх якості і безпечності буде обумовлювати постійні зміни харчового законодавства.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості макаронних виробів з порошком яблучного жому
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    У наш час важливим є ефективне виробництво, щоб максимально використовувати всі наявні ресурси. Наприклад, при виробництві популярних продуктів з високим попитом, таких як макаронні вироби, можна використовувати побічні продукти з інших виробництв. Проведені дослідження підтвердили доцільність використання порошку з яблучного жому у кількості 20 % для виробництва макаронних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча експертиза екологічного посуду
    (2021) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Проведено аналіз факторів, що впливають на ринок біополімерів. Сформовано характеристику категорій біодеградабельного посуду. Проведено SWOT-аналіз для якісної оцінки розроблення їстівного посуду, де виділені основні можливості і загрози, а також сильні та слабкі сторони. Наведено показники якості їстівних стаканчиків.
  • Ескіз
    Документ
    Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Досліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.