root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Паленська, Аліна Анатоліївна
1
search.filters.author.Шульга, Оксана Сергіївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5357-3986
Ключові слова
search.filters.subject.yogurt
1
search.filters.subject.carrot puree
1
search.filters.subject.food fraud
1
search.filters.subject.method CARVER+SHOK
1
search.filters.subject.йогурт
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5357-3986
×
Ключове слово: search.filters.subject.yogurt
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Метод CARVER+SHOK для визначення вразливості під час виробництва йогурту з морквяним пюре
(
2021
)
Паленська, Аліна Анатоліївна
;
Шульга, Оксана Сергіївна
Показати більше
Метод CARVER+Shock є інструментом для пріоритезації цілей нападу. Зазначений метод дозволив встановити, що найбільш вразливими є етапи приймання сировини та пакувальних матеріалів, внесення добавок і транспортування кінцевого продукту.
Показати більше