Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи виробництва кисломолочних напоїв на основі рослинної сировини(2024) Баралюк, Артем Вікторович; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаФерментовані молочні продукти є широко вживаними харчовими продуктами у всьому світі, споживання яких з кожним роком суттєво зросло, а ринкові тенденції свідчать про подальше збільшення попиту. В сучасних умовах актуальним напрямом наукового дослідження є розробка нових видів ферментованих продуктів на основі рослинної сровини покращеними органолептичними та фізико-хімічними властивостями, що сприятиме розширенню асортименту продукції підвищеної харчової цінності