root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Божко, Наталія Володимирівна
1
search.filters.author.Божко, Софія Богданівна
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Тищенко, Василь Іванович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6440-0175
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8149-4919
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.semi-smoked sausages
1
search.filters.subject.lamb
1
search.filters.subject.protein from hemp seeds
1
search.filters.subject.баранина
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6440-0175
×
Ключове слово: search.filters.subject.semi-smoked sausages
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі
(
2022
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Софія Богданівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
Показати більше
Представлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.
Показати більше