root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Маринін, Андрій Іванович
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Тарахтій, Денис Юрійович
1
search.filters.author.Храпачов, Олег Вікторович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6692-7472
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.pasteurization
1
search.filters.subject.active packaging
1
search.filters.subject.sausage products
1
search.filters.subject.активне пакування
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-6692-7472
×
Ключове слово: search.filters.subject.pasteurization
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання пастеризації та елементів "активного пакування" на якість напівкопчених ковбасних виробів
(
2022
)
Храпачов, Олег Вікторович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Тарахтій, Денис Юрійович
Показати більше
Описано вплив поглинача кисню на показники напівкопчених ковбас.
Показати більше