root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дочинець, Інга Вікторівна
1
search.filters.author.Сильчук, Тетяна Анатоліївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
Ключові слова
search.filters.subject.борошняні кондитерські вироби
1
search.filters.subject.amaranth
1
search.filters.subject.bakery products
1
search.filters.subject.cereal
1
search.filters.subject.flour confectionery
1
search.filters.subject.restaurant industry
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
×
Ключове слово: search.filters.subject.борошняні кондитерські вироби
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства
(
2024
)
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Показати більше
Охарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культури
Показати більше