root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дочинець, Інга Вікторівна
1
search.filters.author.Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8096-0746
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0215-5316
Ключові слова
search.filters.subject.ресторанне господарство
1
search.filters.subject.additives
1
search.filters.subject.emulsifiers
1
search.filters.subject.flour products
1
search.filters.subject.products
1
search.filters.subject.restaurant industry
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8096-0746
×
Ключове слово: search.filters.subject.ресторанне господарство
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Харчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарства
(
2023
)
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
Показати більше
Охарактеризовано доцільність використання харчових добавок, які дають можливість отримати вироби з оптимальними показниками, що дуже актуально в сьогоднішніх умовах
Показати більше