Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком
    (2022) Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович
    У роботі представлено інноваційну технологію виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком, яка дозволяє зменшити калорійність продукту на 19,9% і вміст жиру на 21,1%, а також підвищити вміст мінеральних речовин (калію, кальцію, заліза, фосфору)
  • Ескіз
    Документ
    Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції
    (2023) Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.