root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
1
search.filters.author.Назар, Мар’яна Ігорівна
1
search.filters.author.Сильчук, Тетяна Анатоліївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-9333-4234
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
Ключові слова
search.filters.subject.food fibers
1
search.filters.subject.acidifiers
1
search.filters.subject.bread
1
search.filters.subject.quality
1
search.filters.subject.restaurants
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-9333-4234
×
Ключове слово: search.filters.subject.food fibers
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення
(
2023
)
Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
;
Назар, Мар’яна Ігорівна
;
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Показати більше
Показано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукції
Показати більше