Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Експертиза біодеградабельних їстівних пакувальних матеріалів(2023) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкспертиза біодеградабельних їстівних пакувальних матеріалів може проводитися за широким спектром показників, їх перелік буде обумовлений метою експертизи. Наведений перелік показників підтверджує, що визначені показники та підібрані методики для їх визначення дозволяють провести дослідження з метою повної характеристики досліджуваного матеріалу.Документ Хімічний склад як показник якості екологічних пакувальних матеріалів для харчових продуктів(2022) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичМодифікація крохмалю дозволяє змінювати його фізико-хімічні властивості та створювати нові матеріали з заданими властивостями. Зокрема, модифікований крохмаль (харчові добавки Е 1400-1451) застосовують в різних галузях харчової промисловості: кондитерській, хлібопекарській, пивоварній, м’ясо-молочній, харчоконцентратній. За рахунок хімічної модифікації складу основної сировини екологічних пакувальних матеріалів можна отримувати сировину з заданими показниками якості, зокрема паропроникністю.Документ Полінівініловий спирт як складова екологічних пакувальних матеріалів(2021) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичПолівініловий спирт є необхідною сировиною для виробництва екологічних пакувальних матеріалів. Враховуючи, що дана речовина також є дозволеною харчовою добавкою, тому є і безпечною сировиною для пакування харчових продуктів.