Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення біодеградабельного їстівного посуду(2023) Шульга, Оксана Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій ІвановичРозроблений біодеградабельний їстівний стакан є повноцінною заміною нині використовуваних полімерних та паперових стаканів. Стакан являє собою печиво сформовано у вигляді стакану. Форму стакану можливо змінювати під вимоги споживачів. Водонепроникність стакану реалізована за рахунок водонепроникного шару всередині виробу. Розроблений стакан можна використовувати для широкого спектру напоїв температурою від 10 до 90 °С. Біодеградабельний їстівний стакан є стійкий до дії оцтової кислоти та етилового спирту. Має відмінні ергономічні показники і звісно є екологічним, оскільки як будь-який інший кондитерський виріб розкладається у довкіллі.Документ Експертиза біодеградабельних їстівних пакувальних матеріалів(2023) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкспертиза біодеградабельних їстівних пакувальних матеріалів може проводитися за широким спектром показників, їх перелік буде обумовлений метою експертизи. Наведений перелік показників підтверджує, що визначені показники та підібрані методики для їх визначення дозволяють провести дослідження з метою повної характеристики досліджуваного матеріалу.