root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
2
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
2
search.filters.author.Страшинський, Ігор Мирославович
2
search.filters.author.Фурсік, Оксана Петрівна
2
search.filters.author.Єпішкін, Сергій Сергійович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-8816-0388
2
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-6591-0414
Детальніше
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
2
search.filters.subject.boiled sausages
2
search.filters.subject.hydrocolloids
2
search.filters.subject.варені ковбаси
2
search.filters.subject.гідроколоїди
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-8816-0388
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Використання карагенанів в технології варених ковбас
(
2022
)
Страшинський, Ігор Мирославович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Фурсік, Оксана Петрівна
;
Єпішкін, Сергій Сергійович
Показати більше
Передставлені результати дослідження карагенанів, як функціонального інгредієнта для виробництва ковбасних виробів.
Показати більше
Документ
Гідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбас
(
2022
)
Страшинський, Ігор Мирославович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Фурсік, Оксана Петрівна
;
Єпішкін, Сергій Сергійович
Показати більше
Описано результати досліджень використання гідроколоїдів у складі варених ковбас.
Показати більше