root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дулька, Ольга Степанівна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9878-5998
Ключові слова
search.filters.subject.beet
1
search.filters.subject.hospitality industry establishments
1
search.filters.subject.kombucha
1
search.filters.subject.marmalade
1
search.filters.subject.SCOBY
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9878-5998
×
Ключове слово: search.filters.subject.beet
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання комбучі підвищеної кислотності у технології мармеладу
(
2024
)
Дулька, Ольга Степанівна
Показати більше
Проаналізовано інноваційний способів приготування мармеладу із використанням комбучі та столового буряку, що може забезпечити високу якість готової продукції та попит споживачів
Показати більше