root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
2
search.filters.author.Гередчук, Аліна Михайлівна
2
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
2
search.filters.author.Шведюк, Дмитро Анатолійович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.автоліз
2
search.filters.subject.autolysis
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.protease
1
search.filters.subject.proteases
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
×
Ключове слово: search.filters.subject.автоліз
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини
(
2022
)
Шведюк, Дмитро Анатолійович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Гередчук, Аліна Михайлівна
Показати більше
Описано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.
Показати більше
Документ
Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини
(
2021
)
Шведюк, Дмитро Анатолійович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Гередчук, Аліна Михайлівна
Показати більше
Описані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.
Показати більше