root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гармаш, Дмитро Вікторович
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
1
search.filters.author.Сенніков, Станіслава Анатолійович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.sous-vide
1
search.filters.subject.fermentation
1
search.filters.subject.meat of broiler chickens
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.м’ясо курчат-бройлерів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
×
Ключове слово: search.filters.subject.sous-vide
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Цільова ферментація як сладова підготовки м’яса птиці для термічного оброблення в технології Sous-Vide
(
2021
)
Гармаш, Дмитро Вікторович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Сенніков, Станіслава Анатолійович
Показати більше
Описано проведені дослідження з визначення оптимальних параметрів для переробки філе курчат-бройлерів за технологією Sous-Vide.
Показати більше