root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дулька, Ольга Степанівна
1
search.filters.author.Прибильський, Віталій Леонідович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-4126-6721
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9878-5998
Ключові слова
search.filters.subject.pumpkin
1
search.filters.subject.fermented drinks
1
search.filters.subject.kombucha
1
search.filters.subject.Medusomyces gisevii
1
search.filters.subject.restaurants
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-4126-6721
×
Ключове слово: search.filters.subject.pumpkin
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв
(
2023
)
Дулька, Ольга Степанівна
;
Прибильський, Віталій Леонідович
Показати більше
Проаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарства
Показати більше