Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Формальдегід – сучасні реалії виробництва(2024) Кияниця, Віталій Анатолійович; Бойчук, Тетяна МихайлівнаФормальдегід НСНО має велику реакційну здатність. Це є причиною широкого використання його як сировини у виробництві багатьох органічних сполук: синтетичних смол, пластмас, нових органічних барвників, поверхнево-активних речовин, лікарських препаратів і навіть вибухових речовин.Документ Аналіз ринку бензойної кислоти – харчової добавки з широким спектром застосування(2024) Здоренко, Владислав Вадимович; Бойчук, Тетяна МихайлівнаБензойна кислота, завдяки своїм властивостям, є перспективною добавкою не тільки в харчовій промисловості, а й у фармацевтичній та косметичній галузях. Цю добавку масово додають до рецептур не тільки в Україні, а й за кордоном, а широкий спектр дії збільшує необхідність її виробництва.Документ Додаток MIMO(2018) Галайда, Юлія; Андріюк, Олена ПетрівнаДодаток для популяризації ідеї навчання програмуванню через мобільні девайси. An application for popularizing the idea of learning programming through mobile devices.Документ Діджиталізація процесів в системі НАССР(2021) Анісімова, Варвара Володимирівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРозробники застосунків пропонують цифровізувати етапи взаємодії членів робочої групи із впровадження та функціонування системи на підприємстві. Цілий ряд таких пропозиції направлені на моніторинг температурних режимів складських приміщень, холодильних та морозильних камер, а також етапам навчання персоналу основним принципам НАССР та підходам належних виробничих та гігієнічних практик. The app developers propose to digitise the stages of interaction between members of the working group on the implementation and operation of the system at the enterprise. A number of such proposals are aimed at monitoring the temperature conditions of warehouses, refrigerators and freezers, as well as the stages of staff training in the basic principles of HACCP and good manufacturing and hygiene practices.Документ Innovative technologies in tourism industry(2017) Vodotyets, Victoria; Mykhailova, Nelia