Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства
    (2020) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Декорування страв в закладах ресторанного господарства є важливим, оскільки обробка страв привертає увагу, змушує людину думати про їжу, збуджує апетит, викликає рефлекторне виділення слини і шлункового соку, сприяє кращому перетравленню і засвоєнню їжі. Decoration of dishes in restaurants is important, because the processing of dishes attracts attention, makes a person think about food, stimulates appetite, causes reflex secretion of saliva and gastric juice, promotes better digestion and assimilation of food.