Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва крафтового органічного хліба
    (2023) Барська, Анастасія Олегівна; Ганзина, Богдан Олегович; Грищенко, Анна Миколаївна
    Виробництво органічного хліба доцільно впроваджувати на невеликих пекарнях або цехах хлібозаводів. Проблемою є забезпечення виробництва якісною та безпечною сировиною. Налагодження виробництва таких виробів дасть можливість виробляти хліб за старовинними та аматорськими рецептурами з використанням широкого переліку сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив жирів та молока сухого на вміст ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі
    (2017) Поліщук, Віктор Вікторович; Грищенко, Анна Миколаївна
    Безглютеновий хліб містить у своєму складі мало цукрів та білкових речовин, оскільки основну частину рецептури складає крохмаль. Саме тому безглютеновий хліб має слабко виражені смак і аромат. Проведено дослідження вмісту ароматуворюючих речовин залежно від вмісту в рецептурі додаткової сировини (цукру, молока та жиру). Наявність додаткової сировини сприяє утворенню під час випікання карбонільних сполук, завдяки чому покращуються смак та аромат виробів.