Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Галенко, Олег Олександрович; Корзун, Віталій НаумовичВ основу створення нових рецептур котлет та тюфтельок покладено поєднання м'ясної і рибної сировини з використанням водоростей цистозіри чорноморської і фукуса з метою збагачення їх йодом, селеном, незамінними амінокислотами. Введення 2% морських водоростей до м'ясних та рибних січених напівфабрикатів на 100% сировини забезпечує добову потребу йоду та селену для організму людини. The foundation of new recipes cutlets and meatballs was the use of meat and raw fish with seaweed zystoseira and fucus in order to enrich their iodine, selenium, essential amino acids. Introduction 2% seaweed fish and meat chopped semi-finished products are 100% raw material provides the daily requirement of iodine and selenium for the human body.Документ Усовершенствование технологии рубленых полуфабрикатов профилактического назначения(2010) Галенко, Олег Александрович; Крыжова (Венглюк), Юлия ПетровнаРазработаны рубленые полуфабрикаты на основе мясного и рыбного сырья с использованием водорослей цистозиры чорноморской и фукуса с целью обогощения их йодом, селеном, незаменимыми аминокислотами, что обеспечивает суточную потребность организма человека в указанных микроэлементах, поэтому разработанные продукты рекомендуются для массовой, групповой или индивидуальной профилактики дефицита указанных микроэлементов. Were developed on the basis of semi-finished minced meat and raw fish with seaweed of cystoseira and fucus to enrich their iodine, selenium, in essential amino acidsthat provides daily needs of the human body in these micronutrients developed products are recommended for of mass, group or individual prevention deficiency of micronutrient.