Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу процесу сушіння кокосової копри на зміни її хімічного складу(2023) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі представлені результати досліджень зміни хімічного складу кокосових чіпсів в процесі їх технологічної переробки. Визначено, що процес сушіння призводить до зниження не лише масової частки вологи, а й вітамін С – майже на 30 %. Кількість вуглеводів зростає на 50 %, жиру – на 30 %, а білків на 60 %. Наведено припущення що до харчової цінності готової продукції.Документ Кокосовий горіх як сировина для виготовлення рослинного молока в умовах закладів ресторанного господарства(2020) Пенкальська, Марія Степанівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаПублікація розкриває можливості виробництва рослинного молока із кокосового горіха у закладах ресторанного господарства.