Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Створення композицій прянощів для кисломолочних продуктів
    (2014) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Розроблені композиції прянощів для використання у складі рецептур виробів на основі сиру, що дозволить збагатити продукти комплексом біологічно активних речовин, урізноманітнити смакову гаму сирних і сметанних виробів. Developed composition of spices for use as part of formulations products on the basis of cheese, which will enrich the products of a complex of biologically active substances, to diversify the taste range of cottage cheese and cream products.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептур кисломолочних паст з коренем імбиру
    (2014) Білоцерківець, О. М.; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Авторами проведено дослідження з вивчення можливості використання сухого кореня імбиру у складі рецептур кисломолочних продуктів. The authors conducted a study to investigate the possibility of using dry ginger root in the composition of formulations of dairy products.