Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Показники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиною
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
    Показано перспективність використання плодово-ягідної сировини у якості збагачувачів кисломолочного сиру та проведена оцінка якості та безпечності кисломолочних продуктів. The prospects of using fruit and berry raw materials as enrichments of sour milk cheese are shown and the quality and safety of sour milk products are assessed.
  • Ескіз
    Документ
    Сир кисломолочний, збагачений пряно-ароматичною сировиною та порошками сливи та журавлини
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
    Розроблено сир кисломолочний, збагачений кунжутом, порошками сливи, журавлини та коріандру. Sour milk cheese enriched with sesame, plum, cranberry and coriander powders was developed
  • Ескіз
    Документ
    Plant antioxidants in the production of chopped semi-finished products
    (2018) Makushev, Denis; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana
    Abstracts contain the results of research on the investigated the efficiency of essential oils of coriander, caraway, rosemary with antioxidant properties, in terms of hydrolytic and oxidative processes in lipids of meat chilled and frozen chopped semi-finished products. Тези містять результати досліджень ефективності використання ефірних масел коріандру, кмину, розмарину з антиоксидантними властивостями з точки зору гідролітичних та окислювальних процесів у ліпідах м'яса охолоджених та заморожених посічених напівфабрикатів.