Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання витратних характеристик запірно-регулюючої арматури(2019) Володін, Сергій Олексійович; Мирончук, Валерій Григорович; Вітюк, Олександр МиколайовичМатеріалами даного дослідження є робота запірно-регулюючої арматури із адаптивним керуванням, основна ідея якого полягає у зміні параметрів робочого елемента в залежності від критерію оптимальності замкненої системи. Більшість сучасних адаптивних регуляторів розробляються із використанням статистичних моделей для оцінки змін параметрів об'єкта і шумів. Актуальність роботи визначена необхідністю розробки загальної методики аналізу та синтезу конструктивних схем автоматичного регулювання прохідних перерізів технологічної трубопровідної магістралі окремих ділянок цукрового виробництва для забезпечення заданої продуктивності з мінімальними вартісними витратами. The materials of this study are the operation of shut-off valves with adaptive control, the main idea of which is to change the parameters of the work item, depending on the criterion of optimality of the closed system. Most modern adaptive controllers are developed using statistical models to estimate changes in object parameters and noise. The urgency of the work is determined by the need to develop a common method of analysis and synthesis of circuit diagrams for automatic adjustment of cross sections technological pipeline line of separate sections of sugar production to provide the specified productivity with minimal cost.Документ Укладальна машина для пляшок(2019) Дудко, Дмитро; Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир СтепановичДокумент Processes of walnuts splitting(2017) Ukrainets, Anatoliy; Smirnova, Elizabeth; Negrei, OlenaДокумент Пристрій для збивання кондитерської маси(2013) Палумяе, Айвар; Доломакін, Юрій ЮрійовичЗапропонована конструкція пристрою який може бути використаний в кондитерському виробництві для інтенсифікації технологічного процесу приготування кондитерських мас типу бісквіт. A design of a device that can be used in the confectionery industry for the intensification of the process of preparation of confectionery masses such as biscuit.Документ Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані(2005) Платонов, Віталій Васильович; Дадеко, Л. І.; Чернявська, Людмила Іванівна; Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса СтепанівнаПриведені порівняльні показники якості білого цукру , який виробляють в країнах ЄС та в Україні. Розроблено новий прилад для визначення кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді. Наголошено , що розроблення вітчизняного лабораторного обладнання для визначення кольоровості цукру дозволяє виробляти недорогі прилади і організовувати їх належне сервісне обслуговуванняна цукрових заводах. Present comparative figures as white sugar, which is produced in the EU and Ukraine. A new instrument for determining color-sti white sugar in crystalline form. Emphasized that the development of laboratory equipment to determine the color allows the sugar to produce inexpensive devices and organize proper service sugar factories.Документ Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції(2006) Дадеко, Л. І.; Ковальчук, А. В.; Глінкін, С. Ю.; Чернявська, Людмила Іванівна; Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса СтепанівнаРозроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.