Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Показано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення напою для військовослужбовців
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено напій, який може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців, що ведуть бойові дії, необхідними біологічно активними речовинами, мікро- та макроелементами
  • Ескіз
    Документ
    Методичні рекомендації до розроблення оздоровчих харчових раціонів для військовослужбовців
    (2015) Пересічний, Михайло Іванович; Магалецька, Ірина; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна
    Згідно наказу Міністерства оборони України № 402 «Про затвердження положення по продовольчому забезпеченню збройних сил України на мирний час», постанови Кабінету Міністрів України № 426 «Про норми забезпечення продовольчими пайками військовослужбовців» у всіх військовослужбовців передбачено трьохразове харчування, окрім службовців військово-повітряних сил, де прийнято чотирьохразове харчування. Енергетична цінність раціону військовослужбовців розподіляється таким чином: сніданок - 30-35%, обід - 40-45%, вечеря 20-30% . Zgіdno Mіnіsterstva behest of Defense of Ukraine № 402 "On zatverdzhennya provisions for prodovolchomu zabezpechennyu zbroynih forces of Ukraine to the peaceful hour", decided Kabіnetu Mіnіstrіv Ukraine № 426 "On the normalization zabezpechennya prodovolchimi rations vіyskovosluzhbovtsіv "at vsіh vіyskovosluzhbovtsіv peredbacheno trohrazove harchuvannya, okrіm sluzhbovtsіv vіyskovo-povіtryanih forces de priynyato chotirohrazove harchuvannya. Energetichna tsіnnіst ratsіonu vіyskovosluzhbovtsіv rozpodіlyaєtsya such rank: snіdanok - 30-35% obіd - 40-45%, 20-30% of the Last Supper.