Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Новий емульсійний соус на фруктовій основі для пастеризованих ковбас(2021) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій ІвановичОтримано результати проведеного математично-статистичного прогнозування дозволяють визначити критичні фактори для забезпечення мікробіологічної стабільності і стабільності до псування жирнокислотного складу ковбас вареної групи.Документ Органолептичні властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему(2021) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Рудюк, Віталій ПетровичРозроблено рецептури плодових соусів з використанням сухої молочної сироватки та кремнезему. Проведена їх органолептична оцінка.Документ Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему(2021) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Рудюк, Віталій ПетровичПроведено дослідження фруктових соусів на однорідність емульсії та їх стабільність після нагрівання.