Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Management of sugar beet storage
    (2021) Butenko, Liana; Petrusha, Oksana
    Питання зберігання цукрових буряків є важливою складовою для отримання якісного, максимального виходу кристалічного цукру. Оскільки цукровий буряк є рослинною із живими клітинами які в процесі зберігання реалізують життєдіяльність. У процесі дихання клітини можуть споживати цукрозу знижуючи ефективність виробництва. Клітини цукрового буряка можуть вмирати змінюючи структурні характеристики буряка. Ці всі фактори впливають на виробництво цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль використання інгредієнтів для виробництва безалкогольних напоїв
    (2019) Ткаченко, Євгенія Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Використання добавок, як додаткової сировини, що формує певні характеристики та показники продукту, вимагає чіткого порядку їх застосування та дозування. І ще більш важливим це стає за умов застосування синтетичних харчових добавок, кількість яких має граничні межі концентрації в напоях, оскільки вони можуть завдати шкоду здоров’ю споживача. Належний їх контроль дозволить виробнику використовувати лише переваги таких інгредієнтів. The use of additives as additional raw materials that shape certain product characteristics and indicators requires a clear procedure for their use and dosage. This becomes even more important when synthetic food additives are used, the amount of which has concentration limits in beverages, as they can be harmful to the health of the consumer. Their proper control will allow the manufacturer to use only the benefits of such ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль залишку миючих та дезинфікуючих засобів на виробничих поверхнях
    (2019) Сербенюк, Анастасія Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Належні практики виробництва харчової продукції, враховують в тому числі і належне миття робочих поверхонь, які контактують із харчовими продуктами, і в тому числі миючі, оскільки їх залишок на робочих поверхнях та погане очищення може призвести до отруєння до формування небезпечного харчового продукту. Good food production practices include proper washing of work surfaces that come into contact with food, including detergents, as their residue on work surfaces and poor cleaning can lead to poisoning to the formation of a hazard food product.