Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Організація самостійної роботи здобувачів під час вивчення дисциплін менеджмент безпеки праці на підприємстві, основи професійної безпеки, охорона праці та техногенна безпека
    (2022) Заярнюк, Зоя Віталіївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    У роботі розглянутий сучасний підхід до організації самостійної роботи здобувачів з комплексу працеохоронних дисциплін: менеджмент безпеки праці на підприємстві, основи професійної безпеки, охорона праці та техногенна безпека – має певні особливості, зумовлені формуванням у здобувачів працеохоронного світогляду. Окрім традиційних форм самостійна робота з працеохоронних дисциплін має передбачати підготовку здобувачів до участі у ділових іграх, олімпіадах, аналізу виробничих ситуацій, представлення результатів виконаних наукових досліджень у роботі науково-практичних конференцій.
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг освітньої міграції в воєнні часи
    (2023) Каїра, Людмила Григорівна
    Анотація. За результатами моніторингу освітньої міграції, висвітлено дієві форми організації освітнього процесу та сучасні підходи до співпраці викладача і здобувача вищої освіти. Наголошено на активізації використання дистанційної форми навчання в університетському середовищі в умовах міграції. Висвітлено роль самостійної роботи студентів та ефективні підходи до її організації. According to the results of educational migration monitoring, effective forms of organization of the educational process and modern approaches to cooperation between a teacher and a student of higher education are highlighted. Emphasis is placed on intensifying the use of distance education in the university environment in conditions of migration. The role of students' independent work and effective approaches to its organization are highlighted.
  • Ескіз
    Документ
    Independent work of students
    (2016) Berezovska, Olga
    Modem high school is oriented towards Bologna agreement which is aimed at intensive informatisation, mobilization of potential for self-organizing system organization, that provides the self-realization of professional qualities and experience of independent work.
  • Ескіз
    Документ
    Роль самостійної роботи як фактору самовиховання у формуванні сучасного фахівця
    (2013) Бабушка, Лариса Дмитрівна
    Згідно нової освітньої парадигми незалежно від спеціалізації та характеру діяльності кожен початківець фахівець повинен володіти фундаментальними знаннями, професійними вміннями та навичками діяльності свого профілю, досвідом творчої, дослідницької та соціально-оцінювальної діяльностей. According to the new educational paradigm, regardless of specialization and activities every aspiring expert needs to have fundamental knowledge, professional skills activities, their profile, experience, creative, research and social assessment activities.
  • Ескіз
    Документ
    Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
    (2006) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кохан, Олена Олександрівна
    В статті приведені основні переваги впровадження кредитно-модульної системи в закладах вищої освіти. Наведена низка вимог до організації навчального процесу та шляхи реалізації Болонської декларації на кафедрі хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
  • Ескіз
    Документ
    Самостійна робота студентів, як основна складова кредитно-модульної системи навчання
    (2009) Шульга, Сергій Іванович; Зінченко, Наталія Юріївна; Попова, Інна Вадимівна; Баєвська, Валентина Іванівна
    Важливим фактором оптимізації вивчення органічної хімії є використання технічних засобів навчання. Підвищення значущості самостійної роботи студентів має служити одній меті – підготовці висококваліфікованих спеціалістів харчової галузі. Important factor of optimization study organic chemistry have a purpose – training highly qualified specialists for food industry.