Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка заходів щодо зниження рівнів небезпечних та шкідливих факторів при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів(2021) Бойко, Валерія Ярославівна; Євтушенко, Ольга Володимирівналя планування обґрунтованих заходів щодо зниження небезпечних та шкідливих виробничих факторів при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів запропоновано алгоритм, який складається з десяти послідовних етапів. Відповідно до алгоритму на основі даних про фактичні рівні факторів виробничого середовища здійснюється оцінки умов праці. To plan reasonable measures to reduce hazardous and harmful production factors in the production of basic pharmaceutical products and pharmaceuticals, an algorithm is proposed, which consists of ten successive stages. According to the algorithm on the basis of data on the actual levels of factors of the production environment is an assessment of working conditions.Документ Дослідження виробничого травматизму при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів(2019) Мальцева, Анна Владиславівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаВ роботі проведено статистичні дослідження виробничого травматизму на підприємствах лісового господарства України за період 2010-2018 рр. та досліджено динаміку залежності кількості травм від стажу роботи, виду робіт, причин травмування тощо. The study conducted statistical studies of occupational injuries at forestry enterprises of Ukraine for the period 2010-2018 and investigated the dynamics of the number of injuries on length of service, type of work, causes of injuries, etc.Документ Травмування суглобів працівників закладів ресторанного господарства(2018) Бакун, Анастасія Олександрівна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаУ даній роботі проаналізовано причини та наслідки травм опорно-рухового апарату працівників закладів системи громадського харчування. Визначено характерні травми та наслідки їх утворення. Визначено, що для попередження виникнення таких травм необхідно дотримуватися дисципліни праці та правильно організовувати робоче місце - це значить забезпечити його раціональне планування, оснащення інструментом, обладнанням; своєчасну подачу матеріалів, сировини, тари; створити сприятливі санітарно-гігієнічні та естетичні умови праці. In this paper, the causes and consequences of injuries of the locomotor apparatus of the staff of the public catering establishments are analyzed. The characteristic traumas and consequences of their formation are determined. It is determined that in order to prevent the occurrence of such injuries, it is necessary to adhere to the discipline of work and properly organize the workplace - this means to ensure its rational planning, equipment and equipment; timely delivery of materials, raw materials, containers; to create favorable sanitary-hygienic and aesthetic conditions of work.