Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз ринку крафтового йогурту(2023) Іващенко, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКрафтові продукти виготовляють в умовах малих потужностей невеликими партіями за індивідуальними рецептами майстрів, які вкладають у ці вироби креативність та унікальність на основі поєднання традиційних та інноваційних технологій для задоволення потреб сучасних споживачів. В Україні крафтовий бізнес у різних сферах виробництва з кожним роком набуває все більшої популярності.Документ Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів(2021) Ясінська, Ірина Леонідівна; Соколова, Ольга МиколаївнаРинок м’ясних аналогів є однозначно перспективним. Існуючі технології виробництва потребують вдосконалення задля отримання продукту з максимально наближеними до традиційного м’яса смаковими характеристиками та поживною цінністю. The market for meat analogues is clearly promising. Existing production technologies need to be improved in order to obtain a product with the taste and nutritional value as close as possible to traditional meat.Документ Напрямки маркетингової активності підприємства(2019) Стельмах, Валентина Миколаївна; Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаРозглянуто маркетинг як основа для активізації маркетингової діяльності. Обґрунтовано необхідність прискорення маркетингової активності підприємства. Визначено передумови здійснення маркетингової активності. Наведено напрямки маркетингової активності та її види. Marketing is considered as a basis for activation of marketing activity. The necessity of acceleration of the marketing activity of the enterprise is substantiated. The preconditions of marketing activity are determined. The directions of marketing activity and its types are presented.Документ Формування маркетингових нематеріальних активів підприємства(2018) Величко, Віра Павлівна; Кравченко, Ірина ЙосипівнаДокумент Стан ринку томатних соусів в Україні(2017) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр СеменовичВ ході досліджень було проведено аналіз ринку, стану виробництва та споживання томатних соусів в Україні. Було виявлено, що ринок томатних соусів України має певний потенціал розвитку і вдосконалення, тому прогнозується подальше зростання обсягів виготовлення і збуту продукції. In the course of the research, the market analysis, production and consumption were carried out Tomato sauces in Ukraine. It was found that the market for tomato sauces in Ukraine has a certain potential for development and improvement, therefore the further growth of volumes of production and sales of products is projected.