Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Фізичні основи товарознавства
    (2018) Гордієвич, Богдан Васильович; Литвиненко, Валерій; Семенюк, Владислав; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
    Не даремно для вступу на спеціальність «Товарознавство» потрібні деякі знання з фізики. Фахівець у цій справі має аналізувати та давати оцінку якості товару за всіма параметрами, і фізичні параметри не виключення. Some knowledge for speciality "Merchandizing" is necessary from physics. A specialist in this business must analyze and estimate commodity quality on all parameters and physical parameters are not excepted.
  • Ескіз
    Документ
    Molecular gastronomy: the new est trend in cooking
    (2013) Simenok, Irina
    In the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.