Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація кутер-мішалки Р3-ФСЕ з метою покращення якості ковбасного фаршу(2014) Пащенко, Богдан Сергійович; Копиленко, Анатолій ВасильовичРозглянута у матеріалі розробка відноситься до харчових виробництв і може бути використана при отриманні м’ясного фаршу при виготовленні сосисок, сардельок, варених та напівкопчених ковбас. Її результат полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування.Документ Якість продукції та шляхи її покращення(2015) Фоменко, Анастасія ОлександрівнаДокумент Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels(2014) Pasichnyi, Vasyl; Yastreba, Yulia; Bilotserkivets, M.Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.