Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Підготовка персоналу для виставкового івенту(2024) Гінковська, Наталія Сергіївна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Перспективи використання інформаційних технологій у навчанні персоналу підприємства(2020) Драган, Олена Іванівна; Мурай, Артем СергійовичДосліджуються питання затребуваності інформаційних технологій при навчанні персоналу з урахуванням сучасних вимог. Аналізуються переваги та недоліки існуючого інструментарію для покращення навчання персоналу з використанням інформаційних технологій. Запропоновані пропозиції щодо удосконалення процесу навчання персоналу компаній з використанням інформаційних технологій на перспективу. The issues of demand for information technologies in staff training are studied, taking into account modern requirements. The advantages and disadvantages of the existing tools for improving staff training using information technology are analyzed. Proposals for improving the process of training company personnel with the use of information technology for the future.Документ Роль «soft skills» в сфері гостинності(2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег ВікторовичДосліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further researchДокумент Проблеми кадрового менеджменту національного корпоративного сектору(2013) Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Професійна етика персоналу підприємства сфери гостинності та шляхи її удосконалення(2018) Тимофеєва, О; Ковешніков, Володимир СергійовичРозкриті питання професійної етики персоналу підприємства сфери гостинності. Issues of professional ethics of the hospitality industry staff are discussed.Документ Безпека харчових продуктів в Україні(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаЗастосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.Документ Staff Training in the Hotel Industry(2017) Molozhon, Maria; Starkova, OlesiaДокумент Мотивація працівників: баланс заохочень та покарань(2013) Ткач, О. А.Про мотивацію людини в контексті професії говорять багато і по-різному. Не дивно, що найчастіше увагу даній темі приділяють власники бізнесів, керівники і менеджери по персоналу. On the motivation of the person in the context of the profession and speak many different ways. No wonder that most attention is paid to the topic of business owners, managers and personnel managers.Документ Сутність і значення нормування праці(2015) Денисенко, Тетяна ВолодимирівнаСучасний етап перетворення економіки України на ринкову вимагає від фахівця конкретних знань вирішення проблем управління персоналом, встановлення науково-обгрунтованої потреби фірми у кількісних і якісних пропорціях живої праці, необхідних конкретному підрозділові, опанування науковими методами встановлення міри праці для різних організаційно-технічних умов. The current stage of the transformation of Ukraine's economy to a market requires specialist knowledge of specific problem solving management personnel, the establishment of science-based company needs in quantitative and qualitative proportions of human labor required particular unit, mastering scientific methods measure of labor for installation of various organizational and technical conditions.Документ Основні теоретико-практичні аспекти реструктуризації персоналу(2013) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна; Євсєєва, Ірина ВасилівнаВ сучасному ринковому середовищі питання адаптації підприємства до змін має дуже важливе значення. І проблема управління персоналом в вищезгаданому процесі дуже гостро стоїть перед кожним керівником підприємства. In today's market environment, the issues of adaptation to changes in the enterprise is very important. And the problem of personnel management in the above process is very acute in front of each director.