Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Деякі аспекти розвитку та управління кадровим потенціалом підприємства
    (2014) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    Стаття присвячена поглибленню теоретико-методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій щодо застосування прогресивних методів розвитку та управління кадрового потенціалу підприємства, які забезпечують можливість його ефективного функціонування. В статті ідентифіковано та розширено типологію кадрових стратегій; та обґрунтовано напрями посилення кадрового потенціалу. The article is dedicated to deepening of the theoretical and methodological foundations and working out of the scientific and practical guidelines concerning usage of advanced methods for the formation and development of personnel potential of the enterprise, which provide the possibility of their effective functioning.
  • Ескіз
    Документ
    Кадровий потенціал підприємств харчової промисловості України: формування, управління та розвиток
    (2010) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    У монографії поглиблюються теоретико-методичні засади та науково-практичні рекомендацій щодо застосування прогресивних методів формування та розвитку кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості, що забезпечують можливість їх ефективного функціонування. Особлива увага приділяється оцінці сучасного стану формування та розвитку кадрового потенціалу; розробленню: класифікації показників оцінки кадрового потенціалу, механізму обрання кадрової стратегії, моделі формування кадрового потенціалу. Досліджені типології кадрових стратегій, здійснено їх ідентифікацію та розширення. Розроблені та обґрунтовані напрями посилення кадрового потенціалу. Монографія призначена для наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів вищих та середніх спеціальних навчальних закладів економічного профілю, працівників підприємницьких структур. The book deepen the theoretical and methodological foundations and research and practical guidance on the application of advanced methods of formation and development of human resources of the food industry , enabling them to function effectively. Particular attention is paid to assessing the current state of formation and development of human resources , development : classification of indicators to measure human resources, HR strategy selection mechanism , a model of human resources. Typology of recruitment strategies investigated , by their identification and expansion. Designed and reasonable directions of strengthening human resources. The book is intended for researchers, teachers and students of higher and secondary specialized educational institutions of economics , employees of businesses .