Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове і технічне забезпечення виробництва морозива. Розділ 1. Морозиво як харчова полідисперсна система(2019) Сухенко, Юрій Григорович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сарана, Віктор ВолодимировичУ монографії наведено аналіз сучасного асортименту морозива. Узагальнено основні закономірності формування і стабілізації дисперсних систем морозива. Викладено науково обґрунтовані рекомендації щодо управління цими процесами у виробничих умовах. Доведено можливість використання у складі морозива натуральних функціонально-технологічних компонентів з метою часткової та повної заміни цукру, стабілізаторів та інших харових добавок. Систематизовано основні види сучасного обладнання для виробництва морозива та обґрунтовано його вибір для практичної реалізації інноваційних розробок.The monograph contains an analysis of the modern assortment of ice cream. The main regularities of formation and stabilization of disperse ice cream systems are generalized. The scientifically substantiated recommendations concerning management of these processes in production conditions are presented. The possibility of using in the ice cream of natural functional and technological components for the purpose of partial and complete replacement of sugar, stabilizers and other food additives is proved. The main types of modern ice cream production equipment are systematized and its choice for practical realization of innovative developments is substantiated.Документ Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах(2016) Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Сухенко, Владислав Юрійович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВикладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. The theoretical bases, directions and innovative technologies of processing of secondary raw materials and wastes of food and processing industries of agroindustrial complex in energy carriers, feed, fertilizers, food additives, building materials and other consumer goods are created, which creates preconditions for full use of natural resources.Документ Інноваційні технології альтернативного енергозабезпечення харчових і переробних підприємств в прикладах і задачах(2016) Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Муштрук, Михайло Михайлович; Рябоконь, Наталія ВікторівнаОписані технології та обладнання, що дають можливість застосувати на виробництві різновиди геотермальної, сонячної, вітрової енергій, гідроенергії, твердого біопалива та біогазу, наведені приклади конструювання і раціонального застосування обладнання. Described are technologies and equipment that make it possible to apply in the production of varieties of geothermal, solar, wind energy, hydro energy, solid biofuels and biogas, examples of the design and rational application of equipment.