Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Розглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Продовольча безпека України в умовах світової глобалізації
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлені основні складові продовольчої безпеки. Значна увага приділена аналізу рівня споживання та калорійності продуктів харчування. Highlights the major components of food security. Much attention is paid to analysis of consumption and calorie foods.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
    Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.