Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування(2007) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Пушанко, Микола Миколайович; Орлов, Леонід Олексійович; Українець, Анатолій Іванович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Таран, Віталій Михайлович; Гуцалюк, Валерій Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Литовченко, Ігор Миколайович; Парахоня, Андрій МиколайовичРозглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.Документ Основи тепломасообміну(2004) Василенко, Сергій Михайлович; Українець, Анатолій Іванович; Олішевський, Валентин ВікторовичРозглянуто теоретичні та фізичні засади процесів тепломасообміну, методи їх розрахунку. Викладено основні положення вчення про теплопровідність, конвективний теплообмін в однофазних течіях, теплообмін під час фазових перетворень, променевий теплообмін, а також основи масообміну. Значну увагу приділено методам аналізу процесів тепломасообміну, в тому числі методам математичного моделювання, основам теорії граничного шару, теорії подібності. Рассмотрены теоретические и физические основы процессов тепломассообмена, методы их расчета. Theoretical and physical fundamentals of heat - and masstransfer are analyzed along with the methods of their calculations. The main principals of heat conduction, convection in one-phase flaws are presented. A significant attention has been given to the problems of heattransfer during phase conversion, radiative heattransfer and also masstransfer. An emphasis has been made on the methods of heat- and masstransfer analyses including mathematical modeling, fundamentals of the boundary layer theory with the theory of the similarity