Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інжиніринг у ресторанному бізнесі(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Антон ОлеговичУ навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі, що дозволяє здобувачам кваліфіковано приймати рішення, управляти командою проекту згідно графіку виконання робіт, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками в межах бюджету. У навчальному посібнику представлено сучасні тенденції інжинірингу при проектуванні інженерних систем: мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції, кондиціювання, інженерне обладнання закладів ресторанного господарства на основі сучасних наукових підходів. Навчальний посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Навчальний посібник може бути корисний для інженерно-технічних працівників при підготовці і просуванні інженерно-будівельних проектів закладів ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific, theoretical and methodological foundations of engineering in the restaurant business, which allows applicants to make qualified decisions, manage the project team according to the work schedule, coordinate human, material, financial flows within the budget. The textbook presents modern engineering trends in the design of engineering systems: water supply and sewerage networks and facilities, sanitary systems of buildings, the basics of the formation of the thermal regime and the requirements for the air environment of premises, heating, ventilation, air conditioning systems, engineering equipment of restaurant facilities based on modern scientific approaches The textbook is intended for the preparation of applicants for the specialty 181 "Food Technologies". The manual can be useful for engineering and technical workers in the preparation and promotion of engineering and construction projects for restaurant facilities.Документ Інжиніринг систем внутрішньоуправлінської інформації у ринкових умовах(2018) Поздняков, Сергій Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила МиколаївнаУ монографії розглянуто теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації щодо інжинірингу систем внутрішньоуправлінської інформації на вітчизняних підприємствах та їх об`єднаннях. In the monograph theoretical positions, methodical and practical recommendations, concerning engineering systems of intragroup information at the domestic enterprises and their associations.Документ Проектування систем теплопостачання сільського господарства(2003) Драганов, Б. Х.; Бессараб, Олександр Семенович; Міщенко, А. В.; Шутюк, Віталій ВолодимировичВикладені основи проектування систем теплопостачання сільського господарства при використання традиційних джерел енергії, пасивних систем сонячного опалення приміщень, активних систем сонячного теплопостачання, систем геотермального теплопостачання, вітроенергетичних установок, біогазових установок, комбіноване використання поновлювальних джерел енергії, систем газопостачання сільського господарства. Приведені відповідні довідникові дані. Bases designing heating systems of agriculture in the use of traditional energy sources, passive solar heating and active solar heating, geothermal heating systems, wind turbines, biogas plants, combined renewable energy supply systems of agriculture. Present relevant references data.