Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Поверхнево-активні речовини. Перспективи використання у макаронній галузі
    (2006) Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Альсаїд, Абдулкарим
    У роботі проаналізовано досвід використання поверхнево-активних речовин у макаронній галузі. Наведені дослідження впливу вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. In this work it was analyzed the experience of using surface active agents in the macaroni branch. It was provided researches of the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.
  • Ескіз
    Документ
    Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовин
    (2006) Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Альсаїд, Абдулкарим
    Досліджено вплив вітчизняних поверхнево-активних речовин на якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна. Встановлено, що внесення ПАР сприяє покращенню міцності макаронних виробів та показників їх варильних властивостей. It was investigated the influence of local surface active agents on the quality macaroni products from the white flour. It was established that surface active agents improve the strength of macaroni products and cooking properties.