Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину(2005) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину. The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article.Документ Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба(Арсеньєва, Л. Ю. Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 115-119., 2008) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Доценко, Віктор ФедоровичОбґрунтована доцільність використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон для створення функціональних хлібобулочних виробів. Встановлено оптимальні дозування продуктів, запропоновано технологічні прийоми, що забезпечують традиційну якість житньо-пшеничного хліба з концентратами харчових волокон. The practicability using of thin-dispersed concentrates of dietary fiber with the aim of creating functional bakery products has been proved. The optimal dosages of products have been offered. Technological methods which provide the traditional quality of rye-wheat bread with dietary fiber concentrates have been proposed.Документ Фракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження(2006) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Доценко, Віктор ФедоровичУ статті представлено результати досліджень фракційного складу полісахаридного комплексу вівсяного, яблучного та бурякового концентратів харчових волокон. Встановлено перспективність використання досліджуваних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. The paper presents research results of the fractional composition of polysaccharide complexs of fiber concentrates out of oatmeal, apple and beet. The perspective using of these concentrates in the production of health bakery products has been established.