Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕнергоефективність та енергозбереження є пріоритетними напрямами енергетичної політики більшості країн Одна з найгостріших проблем української економіки—висока енергомісткість виробництва.Документ Розвиток механізму енергозбереження на підприємствах харчової промисловості(2011) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕкономічна ефективність енергозбереження на підприємствах насамперед, визначається такими складовими, як система стандартів, норм та нормативів, елементи засобів стимулювання, політичними факторами, які в своїй сукупності створюють цілісний економічний механізм енергозбереження, здатний при мінімальних енерговитратах на одиницю продукції забезпечувати максимальне використання енергетичного потенціалу.Документ Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаХарчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, що забезпечує населення країни продовольчими товарами. Одна з найгостріших проблем галузі — висока енергомісткість виробництва. Впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів, забезпечить економічну безпеку держави, надасть змогу підприємствам досягти високої конкурентоздатності і призведе до зменшення забруднення довкілля.Документ Енергозбереження – потенціал розвитку економіки України(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаПроаналізовано споживання паливно-енергетичних ресурсів України, їх не ефективне використання., та потенціал ПЕР відповідно до «Енергетичної стратегії України до 2030 року та подальшу перспективу». Досліджено сучасний стан харчової промисловості, її високої енергоємності та необхідність реалізації стратегічної програми по енергозбереженню, для підвищення конкурентоспроможності харчових продуктів власного виробництваДокумент Механізм фінансування заходів з енергозбереження на підприємствах харчової промисловості(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаФормування джерел фінансування енергозберігаючих заходів є основою успішної реалізації енергозберігаючої політики. Реалізація впровадження новітніх прогресивних технологій має забезпечити зниження рівня енергоємності вироблення одиниці продукції, докорінного зменшення втрат та понаднормативних витрат ПЕР при виробництві харчової продукції.