Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення критеріїв ідентифікації для оцінювання показників якості оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаВ Україні актуальним є питання ідентифікації та фальсифікації харчової продукції, що впливає на інформаційну обізнаність споживачів і безпечність споживання харчових продуктів. У статті наведено результати визначення критеріїв ідентифікації оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу. Проаналізовано перспективність підвищення харчової цінності оздоблювальних напівфабрикатів додатковими вітамінами, харчовими волокнами, органічними кислотами та мінеральними речовинами, що містяться в нетрадиційній рослинній сировині.Документ Визначення критеріїв ідентифікації для оцінювання показників якості оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаВ Україні актуальним є питання ідентифікації та фальсифікації харчової продукції, що впливає на інформаційну обізнаність споживачів і безпечність споживання харчових продуктів. У статті наведено результати визначення критеріїв ідентифікації оздоблювальних напівфабрикатів з використанням порошку керобу. Проаналізовано перспективність підвищення харчової цінності оздоблювальних напівфабрикатів додатковими вітамінами, харчовими волокнами, органічними кислотами та мінеральними речовинами, що містяться в нетрадиційній рослинній сировині.Документ Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершках(2022) Сидор, Василь Михайлович; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Божко, Анастасія ЮріївнаКожен вітчизняний споживач має право на придбання безпечної харчової про-дукції, яка не несе ризиків небезпечних факторів для його життя та здоров’я. Оператори ринку повинні враховувати раціональний підхід для систематичної ідентифікації небезпечних факторів і заходів контролю, які є важливими для безпечності харчових продуктів. Проведено порівняння методів аналізу небезпечних факторів із встановлення ефективних процедур їх ідентифікації на всіх технологічних етапах виробниц-тва сиру зернистого у вершках, які ґрунтуються на оцінці ймовірності виник-нення небезпечного фактора та ступеня тяжкості його наслідків, з урахуван-ням заходів керування щодо запобігання появі та зменшення небезпечного фак-тора до гранично допустимого рівня. Every domestic consumer has the right to purchase safe food products that do not pose risks of dangerous factors for his life and health. Market operators should consider a rational approach for the systematic identification of hazardous factors and control measures that are important for food safety. A comparison of the methods of analysis of dangerous factors with the establishment of effective procedures for their identification at all technological stages of the production of grain cheese in cream, which are based on the assessment of the probability of the occurrence of a dangerous factor and the degree of severity of its consequences, taking into account management measures to prevent the appearance and reduction of the dangerous factor to the maximum permissible level.Документ Визначення потреб споживачів для удосконалення системи управління якістю у виробництві печива(Визначення потреб споживачів для удосконалення системи управління якістю у виробництві печива / С. Усатюк, А. Божко, О. Тищенко, М. Андреєва // Věda a perspektivy. – 2022. – № 9(16). – С. 409–422, 2022) Усатюк, Світлана Іванівна; Божко, Анастасія Юріївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Андреєва, Марина ДмитрівнаСистема управління якістю широко використовується операторами ринку з виробництва харчових продуктів. Аналіз публікацій останніх років вказує на доцільність застосування графічних методів аналізу потреб споживачів з метою встановлення їх очікувань та визначення стратегічних цілей компанії. Успішною практикою вивчення задоволеності споживчів є метод Кано. The quality management system is widely used by market operators for the production of food products. The analysis of publications of recent years indicates the expediency of applying graphical methods of analyz ing consumer needs in order to establish their expectations and determine the company's strategic goals. A successful practice of studying consumer satisfaction is the Kano method.