root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Букшина, Людмила Семенівна
1
search.filters.author.Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
1
search.filters.author.Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова
search.filters.subject.emulsifier
1
search.filters.subject.biologically active substances
1
search.filters.subject.carrot puree hydrolyzed
1
search.filters.subject.cellulose
1
search.filters.subject.pectin
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Букшина, Людмила Семенівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.emulsifier
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату
(
2017
)
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Букшина, Людмила Семенівна
;
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Показати більше
У статті наведені технологічні особливості виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням морквяного пюре і емульгатора «Естер –М- 03».
Показати більше