Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів).
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Результати даних досліджень можуть бути застосовані у кондитерській промисловості при розробленні нового асортименту цукеркових мас.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
    (2009) Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Залевська, Надія Олексіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна
    Використання овочевих пектиновмісних паст дає змогу створення нового асортименту кондитерських виробів з підвищеною харчовою і біологічною цінністю.