Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв(2010) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичВ роботі викладено принципи оцінки якості виробничих процесів, щодо харчових виробництв. Представлений опис структури та функціональної будови системи керування якості, що будований на принципах системного дослідження технології виробництва. Приведений порядок застосування системи якості на виробництві. Прикладом агрегованого комплексу для застосування створеної системи запропоновано виробництво поліетилентерефталат тари для безалкогольних напоїв. In work are represented quality estimation principles of production processes, concerning food productions. Is represented structure description and functional construction of management system by quality, which built on principles of system research by technological production. Brought, also execution order by system quality in production. By example of aggregated complex for use of created system is offer production package from polyethylene terephthalate for non-alcoholic drinks.