Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці(2013) Дмитрук, Євген Адамович; Верещинський, Олександр Павлович; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено результати досліджень вилучення борошна при подрібненні проміжних продуктів помелу у вальцьовому верстаті та ентолейторах ЕСМ-1,5. Показано зміни показників якості борошна після подрібнення при різних режимах обертання ротора ентолейтора. Запропоновано математичні моделі виходу борошна в ентолейторі в залежності від вилучення борошна у вальцьовому верстаті та колової швидкості обертання ротора ентолейтора. In clause results of research of extraction of a flour are resulted at crushing intermediate products of a grinding in roller mill the machine tool and centrifugal impactor ЕСМ-1,5. It is shown changes of quality of a flour after crushing at different modes of rotation of a rotor centrifugal impactor. It is offered mathematical models of an output of a flour in centrifugal impactor depending on extraction of a flour in roller mill the machine tool and speed of rotation of a rotor centrifugal impactor.Документ Скорочений технологічний процес виробництва борошна(2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Верещинський, Олександр Павлович; Чорний, A. A.; Харченко, Євген ІвановичВ статті розглянуто скорочений технологічний процес виробництва борошна із застосуванням процесів лущення, фракціонування та плющення зерна. Наведено ефективність роботи борошномельних заводів із скороченим технологічним процесом. In clause the reduced technological process of manufacture of a flour with use of a peeling, fractionating and bruising grains is considered. The overall performance of flour-grinding factories with the reduced technological process is resulted.