Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дозувально-фасувальні машини
    (2019) Гавва, Олександр Миколайович; Кулик, Наталія Вікторівна
    В статті розглянуто дозувально-фасувальні машини з точки зору методів формування дози продукції. Розглянуто три основні типи дозування продукції такі як вагове, об'ємне та штучне. Наведено приклади обладнання в яких реалізовано данні методи In the article the dosage-packing machines are considered from the point of view of the methods of forming the dose of products. Three main types of dosing of products such as weight, volume and artificial are considered. Examples of equipment in which these methods are implemented are given.
  • Ескіз
    Документ
    Пакуємо в термоусаджувальні плівки
    (2006) Гавва, Олександр Миколайович; Халайджі, Вероніка Валеріївна; Юхно, Михайло Іванович
    Основною відмінністю виконання операцій групового пакування штучних або пакованих виробів порівняно із пакуванням у транспортну тару є обов'язкове формування повної структури групової упаковки. Якщо під час групового пакування у транспортну тару можна реалізувати поштучне, порядне, пошарове або штабельне вкладання тарноштучних виробів, то пакування в термоплівку можна здійснювати після того, як буде сформовано групову упаковку. The main difference of the operations group packaging of piece or pakowana products compared to packaging the packaging is required the formation of the complete structure of the group packaging. If during the group packaging in transport containers, you can implement a single-piece, decent, layer-by-layer or stabilne styling products, packing in shrink film can be done once formed group packaging.
  • Ескіз
    Документ
    Пакувальні матеріали для хлібобулочних виробів
    (2012) Захаревич, Валерій Болеславович; Гавва, Олександр Миколайович; Юхно, Михайло Іванович
    In this article the capability of keeping of freshness of bread goods is resulted by packing goods. Films which are offered at the market of Ukraine are considered. In detail the capability of the use of films is described for packing of bread goods and the technological characteristics of packing are indicated В даній статті наведені дані про можливість збереження свіжості хлібобулочних виробів за допомогою пакувальних матеріалів. Розглянуто плівки, які пропонуються на ринку України. Детально описано можливість використання плівок для пакування хлібобулочних виробів та вказано технологічні параметри пакування.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні модулі обладнання для пакування в’язких продуктів. Частина 2
    (2005) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Голоперов, Ігор Вікторович
    Представлено аналіз конструктивних варіантів виконання функціональних модулів пакувального устаткування для в'язких харчових продуктів з метою вибору найбільш перспективних варіантів з точки зору матеріало- і енергоємності, складності виробництва і використанні їх при створенні нового устаткування Проведена класифікація типових функціональних модулів устаткування для упаковки продукції в споживчу тару. Результати досліджень стануть основою для вибору головних напрямів розвиток функціональних модулів пакувального устаткування цього типу. The present functional modules analysis of the equipment will effort an opportunity to select the most perspective execution devise in respect to responsibility, production, material and power saving as well as to realize the flexibility in composition with new equipment creating. Here is given, in the article the analysis and classification of the typical equipment functional modules for the ductile products packaging in customs pack. The researches results are the base for main directions choice of the functional modules development.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні модулі обладнання для пакування в’язких продуктів. Частина 1
    (2005) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Голоперов, Ігор Вікторович
    Представлено аналіз конструктивних варіантів виконання функціональних модулів пакувального устаткування для в'язких харчових продуктів з метою вибору найбільш перспективних варіантів з точки зору матеріало- і енергоємності, складності виробництва і використанні їх при створенні нового устаткування Проведена класифікація типових функціональних модулів устаткування для упаковки продукції в споживчу тару. Результати досліджень стануть основою для вибору головних напрямів розвиток функціональних модулів пакувального устаткування цього типу. The analysis of structural variants of functional modules packaging equipment for viscous food products in order to select the most promising options in terms of material and energy, complexity of production and use them to create new equipment The classification of typical functional modules of equipment for packaging in consumer packaging . The results will form the basis for selecting the main directions of development of functional modules packaging equipment of this type.