Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві
    (2008) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Експериментально встановлено, що при внесенні у фарш твердої води знижується ефективність впливу фосфатної суміші на покращання технологічних показників.
  • Ескіз
    Документ
    Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок
    (2007) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.