Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози(2013) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаВивчено кінетику процесу ферментативного зцукрювання гідролізатів крохмалю у виробництві мальтозних сиропів. Встановлено залежність кінцевого глюкозного еквіваленту мальтозних сиропів від ступеня розріджування крохмалю. The kinetics of the process of enzymatic saccharification of starch hydrolysates in the production of maltose syrups were studying. The dependence of the final glucose equivalent of maltose syrups on the degree of liquefaction of the starch.Документ Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю(2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Визначено оптимальні технологічні параметри ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю у виробництві високомальтозних сиропів.